24 april, 2010

Om oss

Moderata Ungdomsförbundet är Östergötlands största och roligaste politiska ungdomsförbund.

 

Vi vill samla alla Östergötlands unga som delar våra idéer om frihet, öppenhet och tolerans. Som medlem i MUF Östergötland tar du ställning för ett bättre Sverige, varje dag.

 

Idag finns vi på många platser i länet, och har aktiva lokalföreningar i Linköping, Norrköping, Mjölby, Motala, Söderköping/Valdemarsvik, Åtvidaberg och på Linköpings Universitet i Linköping och Norrköping. I Östergötland samlade vi vid senaste årsskiftet (14/15) nära 1000 medlemmar.

 

MUF Östergötland och dess lokalföreningar arrangerar bl.a. talarkvällar, debatter, utbildningar, kampanjer, sociala aktiviteter och en mängd andra saker. Som aktiv i MUF Östergötland har du möjlighet att utveckla såväl vår politik som dig själv. Genom att klicka på länken ”Engagera dig” hittar du enkelt ett sätt för just dig att engagera dig.

 

MUF Östergötland återfinns i beslutande församlingar på flera platser i länet, och ställde i valet 2014 upp med kandidater till kommunfullmäktige i Linköping, Norrköping och Finspång, samt till landstinget i Linköping och Norrköping.

 

Några kända tidigare Östgötamufare är bl.a. Gunilla Carlsson (tidigare biståndsminister), Sven Otto Littorin (tidigare arbetsmarknadsminister) och Anders Borg (tidigare finansminister).

 

Vi behöver dina idéer och ditt engagemang. Bli medlem i Moderata Ungdomsförbundet och jobba med oss!