Engagera dig

Bli medlem!

Är du inte redan medlem; bli medlem!

Gilla vår Facebooksida och gå med i vår grupp

Alla har Facebook, även MUF Östergötland. Gilla MUF Östergötlands Facebook-sida och gå med i MUF Östergötlands Facebook-grupp, så missar du inget som händer! Även våra föreningar har sidor och/eller grupper på Facebook. Gå med och bjud in vänner!

Häng med på en kampanj

MUF kampanjar alltid runt om i Östergötland. Vi siktar på att finnas överallt där unga finns: på skolor, sommarstränder, stan, gymmet eller festivaler.

Kom på våra aktiviteter

Genom att gå på våra talarkvällar, diskussioner, filmkvällar, middagar, grillningar, kampanjer, debatter, studiebesök, utbildningar, seminarier eller andra aktiviteter bidrar du till att göra vår verksamhet bättre och roligare. Ta kontakt med ordförande för din närmaste förening!

Skriv en insändare

Att skriva en insändare behöver inte ta mer än tio minuter, men når ut till tusentals människor. Corren, NT, Folkbladet, MVT, Extra Östergötland, etc. etc. Skriv och skicka in!

Diskutera politik

Övertyga andra om dina åsikter eller lär dig fler och bättre argument. Häng med på våra aktiviteter så lär du dig ännu mer!

Gå på utbildning

Genom att slipa dina kunskaper gör du dig själv och MUF starkare. Såväl föreningar som distriktet arrangerar utbildningar med jämna mellanrum, så håll utkik här på vår webbsida samt på Facebook!

Starta upp din egen förening

Om det saknas en MUF-förening i din stad eller på din skola, starta upp en egen. Kontakta oss så löser vi det tillsammans!

Bär en MUF-knapp

Folk ser den och tänker på moderaterna. Ibland är det allt som behövs. Har du ingen så hör av dig till närmaste föreningsordförande, fånga oss när vi besöker din skola eller kom på någon aktivitet så löser vi det!

Ta ett politiskt uppdrag

Moderaterna letar alltid efter unga människor som kan ta plats i nämnder och andra beslutande församlingar. Hör med din föreningsordförande vilka möjligheter som finns i just din kommun.

Värva dina kompisar

Värvar alla en blir vi dubbelt så många. Varför inte värva två?

Blogga och twittra

Om du har en blogg eller twittrar du? Skriv om politik ibland. Och använd hashtaggen #mufeast på Twitter så når den ut i vårt flöde!